Tot voor kort verloor je potentiële klanten als je geen website had. Dit is veranderd. Nu verlies je deze potentiële klanten als je geen goede website hebt die mobiel toegankelijk is. Betaweb to the rescue!

Bij Betaweb ben je aan het juiste adres voor een professionele website op maat. Onze websites werken vlot op alle toestellen, zijn voorzien van een mooi en duidelijk ontwerp, en kunnen volledig zelf beheerd worden. Als eenmanszaak kan Betaweb prijzen aanbieden die veel lager liggen dan de grote webdesign bureau's, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Een duidelijke structuur

Een duidelijke structuur vormt de basis van elke website. De bezoekers van uw website komen met een bepaald doel, en dit willen ze het liefst zo snel en zo eenvoudig mogelijk bereiken.

Aan de hand van een analyse van uw bedrijf en uw noden wordt er een prototype uitgewerkt. Hiermee wordt de structuur van de website vastgelegd, wordt bepaald welke elementen op welke plaats komen, wordt gekeken hoe de navigatie zal worden opgebouwd...

Een ontwerp op maat

Een mooie website geeft een goede eerste indruk, een goede website geeft een goede volgende indruk. Onze websites zijn beide.

Trendy of tijdloos, Betaweb zorgt voor een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat volledig volgens uw wensen is. Maar er wordt verder gekeken dan enkel dat. Onze websites zijn functioneel, hebben een duidelijke structuur en nodigen de klant uit om verder te kijken.

Pas uw website zelf aan

Het is een algemene misvatting dat je voor het beheren van je website een computer-specialist moet zijn. Althans bij Betaweb.

Elk van onze websites wordt aangestuurd door een krachtig maar gebruiksvriendelijk beheersysteem. Hierdoor kunt u met enkele muisklikken de volledige inhoud van uw website beheren. Zo kunt u eenvoudig een nieuwsbericht of realisatie kunt toevoegen, bewerken of verwijderen.

Een goede weergave op ieder toestel

Door de opkomst van smartphones en tablets speelt mobiel surfen een steeds grotere rol. Betaweb besteedt extra aandacht aan webdesign voor mobiele toestellen zodat uw website niet enkel geoptimaliseerd is voor grote computerschermen. Ondanks de beperkte ruimte op mobiele toestellen zorgt Betaweb er voor dat uw website ook mooi wordt weergegeven op mobiele toestellen. Dit heet responsive webdesign en betekent dat de website zichzelf aanpast naargelang het toestel waarop het wordt bezocht.

Interesse om samen te werken
of om uw project te bespreken?

Neem contact op