Bij Betaweb staat een klantgerichte aanpak centraal. Het bouwen van uw bedrijfswebsite wordt telkens op een gestructureerde manier aanngepakt, waarbij u als klant bij iedere stap betrokken wordt. Zo kunt u tijdig voorstellen doen of bijsturen en bent u zeker van een website waar u tevreden over bent. Betaweb is een eenmanszaak. Hierdoor staat u als klant in direct contact met de ontwerper en ontwikkelaar van de website. Dit bevordert de communicatie en zorgt ervoor dat u niet het gevoel hebt te werken met een bedrijf.

Eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek maak ik graag kennis met u en uw bedrijf. Samen proberen we te achterhalen wat u precies van uw nieuwe website verwacht, wie uw concurrenten zijn en welke meerwaarde u tegenover hen biedt.

Analyse

Deze informatie wordt vervolgens geanalyseerd. Welke doelgroepen wilt u bereiken en welke informatie willen ze op de website vinden? Er wordt gekeken hoe de bezoekers van uw website aangesproken kunnen worden en hoe we ze tot actie kunnen laten overgaan.

Structuur

Dankzij het gesprek en de analyse weet ik wat u en uw klanten verlangen. Dit wordt samen gegoten om de structuur van uw nieuwe website uit te tekenen. Hierbij wordt de opbouw van één of meerdere pagina's gemaakt en kunt u zien wat waar zal staan.

Ontwerp

Eenmaal de structuur vastligt kan dit omgezet worden in een ontwerp. Dit wordt volledig op maat gemaakt volgens de look&feel van uw bedrijf.
U krijgt inspraak in het ontwerp en uw feedback wordt gebruikt om het ontwerp volledig naar uw wens te maken.

Ontwikkeling

De structuur ligt vast? Het ontwerp ligt vast? Perfect! We kunnen beginnen aan de ontwikkeling van de website. Hierbij wordt het ontwerp omgezet in code en worden de modules voor uw website geprogrammeerd en gekoppeld aan het beheersysteem.

Opleiding

Als de ontwikkeling voltooid is, spreken we nog eens af. Tijdens dit gesprek gaan we eens samen door de nieuwe website en wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de nieuwe website van uw bedrijf kunt aanpassen. U krijgt ook een testlink en een eigen account zodat u dit zelf kunt doen en de website klaar maken voor lancering.

Lancering

Staat de website volledig op punt en is de inhoud compleet? Dan kan de nieuwe website gelanceerd worden. De domeinnaam en webhosting worden in orde gezet en even later is de nieuwe website van uw bedrijf beschikbaar voor het grote publiek!

Zou u graag deze aanpak op
uw project toegepast zien worden?

Neem contact op